Ciorba bunicii (cu tarhon)

de mihaelar63 in Ciorbe, 29 Ian 2010 | 10667 vizualizari

COMENTARII (12)

Oana 1

29.01.2010, 22:50

Arata foarte bine! Merge si cu tarhon uscat?

mihaelar63 1

29.01.2010, 23:15

da ,Oana poti sa pui si tarhon uscat la macerat in otet si sa-l folosest mai tarziu cand ai nevoie , acum vreo 3 ani am facut si eu asa .

Oana 1

29.01.2010, 23:38

Dar e din ala maruntit,la plic, merg? in cat otet se pune?

mihaelar63 1

29.01.2010, 23:43

nu are nimica , otetul aromat care rezulta ala e interesant . cat sa -l acopere+ un deget .

mihaelar63 1

30.01.2010, 00:09

am uitat sa spun ,si farfuria e originala , are pe putin 100 ani e de la cealalta bunica .
deci e ciorba bunicii Iuliana in farfuria bunicii Irina .

Nicolae 1

30.01.2010, 07:04

se poate acri cu bors de putina tot de de la bunica este mai gustos ca cu otet de 10000...ori

mihaelar63 1

30.01.2010, 07:39

nu folosesc otetul la acrit decat cel de pe tarhon ,eventual la ciorba de fasole boabe sau la cea de perisoare . cu borsul nu suntem obisnuiti , la noi smantana -i la putere . dar nu poti manca zilnic , mai trebuie sa schimbi .

Bunica 1

30.01.2010, 11:29

Buna , buna !Super ciorba.! Au avut cui lasa mostenire si reteta si farfuria

Teo 1

30.01.2010, 17:14

pastreaza ''comorile familiei''!dupa cum zice Bunica ,are cine sa le pretuiasca;

mihaelar63 1

30.01.2010, 21:45

iubesc si respect traditia si sunt receptiva la nou si util .

Oana 1

31.01.2010, 18:46

Mihaela, am gasit tarhon proaspat la Carrefour asa ca fa tu bine si scrie reteta de tarhon in otet, stiu ca ai si o poza cu borcanul - o incadrezi la conserve. Ca vreau sa fac si eu

mihaelar63 1

31.01.2010, 21:57

ok

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata cu smantana si usturoi