Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 22 Apr 2015 | 3864 vizualizari

 

Doua aripi frumoase si cateva verzisoare sunt suficiente sa prepari o ciorba delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr varza de Bruxelles
  • 2 aripi gaina -de casa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tija telina
  • 1 cartof mare
  • 1 lingura pasta ardei rosu
  • 1 pahar suc rosii
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 tija marar uscat
  • sare
  • codite de ceapa verde
  • zeama lamaie -optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles:

Curatati si spalati aripile. Daca doriti sa le serviti la fiecare farfurie taiati-le in doua .

Curatati si spalati legumele .

Puneti la fiert in doi litrii de apa aripile, morcovii taiati rondele, telina taiata bucati, ceapa intreaga, sare, foi de dafin, piper, mararul uscat si pasta de ardei.

Eu am folosit oala sub presiune. Dupa 20 minute am luat oala de pe foc si respectand regulile am deschis si am adugat cartofii si verzisoarele de Bruxelles taiate in doua.

Am lasat sa fiarba impreuna maximum 10 minute si am adugat sucul de rosii.

Cine doreste mai acrisoara ciorba poate folosi zeama de lamaie.

Am inviorat ciorba la servire cu codite de ceapa verde.

TIPS-URI

1

In ultima parte a prepararii daca doriti ca varza sa nu-si schimbe mult culoarea , fierbeti fara capac . La fel puteti proceda cu orice leguma verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare