Ciorba cu carne de porc

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 4 Mar 2012 | 5736 vizualizari

 

Nu sariti cu totii cu gura pe mine! :) Stiu ca suntem in post, insa cum nu ma pot conforma, iar poftele ies la iveala uneori, am cedat :D drept dovada nici nu am asteptat sa se raceasca nitel, pozele fiind facute cand ciorbita era inca foarte fierbinte ;))

 

INGREDIENTE

  •     1/2 kg carne de porc (cu os este si mai gustoasa)
  •     o canuta cu suc de rosii
  •     radacina de telina si pastarnac
  •     1 morcov,
  •     1 ardei capia,
  •     2-3 cepe albe
  •     1 ceapa rosie
  •     2-3 cartofi taiati cubulete
  •     patrunjel verde
  •     tarhon proaspat   
  •     sare dupa gust
  •     1 l bors
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc:

Spalam carnea in apa rece, atat cat apa  sa  ramana curata, si o punem la fiert, avand grija ca de fiecare data sa adunam cu o paleta spuma formata. Intre timp, curatam legumele, le spalam si le tocam. Cand  carnea a  fiert suficient,  adaugam legumele si mai apoi, cartofii taiati cubulete si lasam pe foc cam 20 de minute. Urmeaza sucul de rosii si condimentele - sarea si tarhonul, dupa gust. In final adaugam borsul si lasam sa mai fiarba 10-15 minute impreuna, cat sa dea in clocot.  Se presara patrunjelul tocat marunt dupa ce am luat ciorba de pe foc. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Uleiul nu este necesar deoarece carnea va lasa suficienta grasime

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Dya Daniela Andrei 1

05.03.2012, 16:36

va multumesc!

mihaelar63 1

16.05.2013, 12:03

Abia acum dupa ce ti-am vazut pagina Fb am avuto relevatie Daca nu ar fi alta vesela si fundal as zice ca eu le-am preparat . Aceleasi culori , preparate .

Dya Daniela Andrei 1

16.05.2013, 13:21

E de bine sau de rau?!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare