Ciorba cu perisoare de vitel

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 27 Feb 2020 | 2493 vizualizari

COMENTARII (15)

vasimur 1

27.02.2020, 20:59

Constelatialeu 1

27.02.2020, 21:08

Ce de verisoare mananca Patronul....

laura_n 1

27.02.2020, 21:35

Mie imi place sa pun chimen la ciorba de vita. Ce pofta mi-ai facut

RODIMUR 1

27.02.2020, 21:56

Foarte bună, ciorba cu perișoare...!

Adi 1

27.02.2020, 23:04

Buna!

mihaelar63 1

27.02.2020, 23:11

Laura , am pus chimen in gulasul unguresc !!! Mi-ai dat tema !!!!

Ancutsa 1

27.02.2020, 23:20

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

27.02.2020, 23:26

Panacris 1

28.02.2020, 08:13

Bună zamă!

dantes 1

28.02.2020, 15:48

Buna!

Gherca Daniela 1

28.02.2020, 18:24

madi_marin 1

29.02.2020, 18:16

E una din preferatele noastre!

Rocsi 1

29.02.2020, 19:06

Ce apetisanta este ciorba ta cu perisoare!

Catalina L 1

01.03.2020, 13:33

oh la la ma dai gata, minunata

mirela0911 1

01.03.2020, 13:53

Ce ciorba buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de naut cu afumatura