Ciorba cu perisoare din peste

de silvi0ara in Ciorbe, 22 Feb 2010 | 6120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare
  • 500g peste (eu am folosit salau proaspat,l-am curatat si dezosat,dar se
  • poate folosi orice fel de peste va place)
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1lingura orez
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura faina
  • Zarzavat pentru ciorba
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 radacina pastarnac
  • ½ telina radacina
  • 1 cartof
  • 2 ardei grasi,1 rosu si 1 verde
  • 1 lingura orez
  • 3 rosii
  • 1l bors
  • 1 legatura leustean proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare din peste:

Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata,oua,orezul,pasta de tomate,verdeata si faina.Se framanta bine.Din acest amestec se formeaza mici perisoare care se tavalesc prin faina sa nu se desfaca la fiert.

Se pune o oala la foc cu 2-3 linguri de ulei si se adauga legumele tocate marunt(mai putin rosiile care se pun la foc dupa ce a fiert zarzavatul) si se lasa sa se caleasca cateva minute,se adauga cam 3-4 l de apa.Cand legumele aproape au fiert se adauga orezul si rosiile date pe razatoare,se potriveste de sare si piper.Apoi adaugam perisoarele(eu am pus si cele 2 capatani de peste in ciorba)se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute sa fiarba perisoarele,apoi se adauga borsul si se mai lasa sa fiarba 10 minute,apoi punem leusteanul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare din peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Sylvia 1

22.02.2010, 12:19

Excenleta as manca o portie !

ramo_cata 1

22.02.2010, 16:07

da si eu am facut si sunt f bune

madi_marin 1

22.02.2010, 17:19

am de mult in cap ideea asta, dar inca nu i-a venit randul.....acum cred ca o sa ii vina foart repede....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de bob