Ciorba cu pui de tara si dovlecei

de ArianaBala in Ciorbe, 13 Iul 2011 | 7203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 2 dovlecei
  • 4 rosii
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 3 tije de telina
  • o mana de mazare proaspata
  • ardei iute
  • bors magic
  • o legatura leustean
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pui de tara si dovlecei:

-punem carnea la fiert in apa cu un praf de sare si o lasam sa fiarba la foc domol (eu am tinut carnea la foc aprox. 1 ora);

-cand carnea este aproape fiarta, punem peste carnita legumele curatate, spalate si taiate in cubulete;

-cand si legumele sunt fierte adaugam rosiile oparite in prealabil si decojite, cateva feliute de ardei iute, borsul (eu am pus 2 linguri ) potrivim cu sare si piper, mai lasam sa fiarba 5 minute si oprim focul.

-adaugam leusteanul tocat marunt;

POFTA BUNA!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pui de tara si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors moldovenesc de gaina