Ciorba de ardei umpluti

de lilik in Ciorbe, 4 Ian 2011 | 6374 vizualizari

 

In sfarsit am gasit si eu cativa ardei mai micuti sa fac umpluti...

 

INGREDIENTE

  • 7 ardei grasi micuti(in cazul meu medii)
  • 550 gr carne tocata
  • 1 pahar cu orez
  • 2 oua
  • sare,piper
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4-5 rosii
  • 2 linguri de faina
  • suc de rosii(pt stins rantasul)
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti:

tocam morcovii,ceapa si rosiile si le punem la fiert in oala unde facem ciorba.

taiem capacul la ardei,ii curatam de seminte,ii spalam si ii oparim putin cat sa se inmoaie.

facem o compozitie din carne tocata,orez,1 ou,sare,piper.

cu compozitia obtinuta umplem ardeii si deasupra punem putin ou batut pt a nu iesi carnea,iar cand ciorba clocoteste ii punem in oala si lasam sa fiarba.

facem un rantas subtire din 2 linguri de faina pe care cand incepe sa se rumeneasca stingem cu sucul de rosii si punem apa rece,iar cand da in fiert il punem in ciorba si mai lasam 15-20 de minute.

potrivim cu sare si piper,punem patrunjel verde si dupa ce stingem focul ii batem un ou.

servim cu smantana sau simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din piept de pui