Ciorba de cartofi

de Leontina_Costel1970 in Ciorbe, 24 Noi 2018 | 2917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 praz mai mare
  • 2 morcovi potriviti
  • 1/4 telina
  • 2 cepe potrivite
  • 30 ml ulei
  • suc de rosii cca 300 ml
  • sare dupa gust
  • 1/2 l bors
  • 1 leg marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Mai intai pregatim ingredientele, curatam legumele, ceapa o taiem marunt, morcovul si telina le curatam si apoi le dam pe razatoarea mica.

Curatam cartofii si ii taiem cuburi mai mari. Prazul il taiem rondele.

Asezam o oala pe foc cu cca 30 ml ulei, lasam sa se incinga apoi adaugam ceapa, morcovul si telina, adaugam un pic de sare si lasam cca 5-6 min sa se caleasca, adaugam si prazul, lasam 3-4 min si adaugam sucul de rosii, umplem oala cu apa, cca 3 l.

Lasam sa dea intr-un clocot si adaugam si cartofii taiati cuburi, cand cartofii sunt fierti, adaugam borsul. Lasam sa dea un clocot, gustam daca mai este nevoie de sare. Stingem focul si adaugam mararul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu sfecla rosie