Ciorba de cartofi cu afumatura

de Rahela Velicu in Ciorbe, 30 Oct 2017 | 2094 vizualizari

 

Cea mai gustosa ciorbita.

 

INGREDIENTE

  • 500 g kaiser afumat
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 200 g smantana
  • 2 linguri de faina
  • 100 ml ulei
  • sare, piper
  • leustean verde
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu afumatura:

Se taie ceapa marunt. Se pune la calit in uleiul incins, in cratita in care vom face ciorba, impreuna cu kaiserul taiat felii. Se lasa la calit pentru 10-12 minute, apoi adaugam 2 cani de apa si cartofii si lasam la fiert. 

Amestecam intr-un bol smantana cu faina si luam din ciorba fierbinte 1 polonic si adaugam in fir subtire peste smantana, amestecand continuu. Adaugam in ciorba inainte cu 2-3 minute sa ii stingem focul. Adaugam si leusteanul la sfarsit.

TIPS-URI

1

Merge facuta cu orice tip de afumatra, fie costita, kaiser sau carnati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi si mazare