Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta

de Bya Ralu in Ciorbe, 23 Sep 2014 | 5443 vizualizari

 

A iesit atat de buna,incat am papat-o toata!:D

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de pancetta
  • 2 morocvi
  • fasole pastai verde proaspata
  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 200 g smantana
  • 2 linguri de bors maggi cu smantana
  • ulei de masline
  • vegeta/piper alb/boia dulce
  • tarhon/leustean uscat
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta:

Morcovii se dau pe razatoarea mare,se pun la calit impreuna cu ceapa tocata marunt.
In oala de ciorba punem apa si o punem la foc,adaugam legumele calite si pancetta.
Fasolea pastai se rupe in bucati mici,cartofii se taie cuburi,si se adauga in oala de ciorba.
Dovlecelul se da pe razatoarea mare si se pune cand legumele sunt aproape fierte.
Se adauga condimentele dupa gust si bulionul.
Dupa ce oprim focul se amesteca smantana cu cate un polonic din ciorba fierte,se amesteca bine si se adauga in oala de ciorba,acestecand bine sa nu se "branzeasca"
Se pune patrunjelul proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi si pastarnac cu smantana