Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari

de fluturas in Supe/Ciorbe, 10 Mar 2010 | 17827 vizualizari

 

o gatesc si o mananc cu mare placere de fiecare data

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole boabe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o bucata telina
  • o ceapa mare
  • o mana de jumari
  • 1kg pulpa de porc afumata cu sorici
  • suc de rosii cu ardei facut in casa
  • leustean
  • cimbru
  • tarhon
  • piper,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari:

Se pune fasolea la umflat de seara,se fierbe si se arunca apa.Se pune iar la fiert cu sare si cimbru si cand e pe jumatate facuta se adauga carnea taiata cuburi.Intr-o tigaie se calesc jumarile cu zarzavatul tocat apoi se adauga in ciorba.La sfarsit se pune sosul de rosii cu ardei,se potriveste cu sare,piper si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

silvi0ara 1

11.03.2010, 12:13

Bunica 1

12.03.2010, 14:24

Cat de bine arata ! A ajuns mirosul pana la mine in bucatarie unde bate vantul. De cand e la dieta bunica s-a lenevit. Cu toata dieta ,dar tot iau 2-3 linguri (macar virtual). Super ciorba!

Oana 1

13.03.2010, 23:06

Mama, mama cum arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta the best :)