Ciorba de fasole boabe noi cu marar

de Rocsi in Ciorbe, 15 Oct 2010 | 14749 vizualizari

 

Delicioasa mai ales ca astazi este post..asa ca cine doreste o portie il poftesc..

 

INGREDIENTE

  • un castron fasole boabe noi
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac mic
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei verde
  • jumatate ardei rosu
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 lingura bulion
  • 2-3 linguri ulei
  • bors de casa pentru acrit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe noi cu marar:

Fasolele le spalam bine. Le punem intr-o oala cu apa la fiert ,la foc potrivit. Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt. Morcovul il curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Gogosarul si ardeiul il spalam si il taiem cubulete. Pastarnacul il curatam,il spalam si il tocam micut. Mararul si patrunjelul il spalam bine,indepartam cozile si le tocam .

Dupa ce fasolea a fiert cam pe jumatate adaugam ceapa,morcovul,pastarnacul,ardeiul si gogosarul taiate. Lasam sa fiarba iar.

Amestecati intr-o cana uleiul cu bulionul si pasta de gogosari pana se omogenizeaza bine. Cu 10 min inainte de a inchide mancare turnam acest amestec cu ulei.(sau puteti sa mai faceti si altfel:puneti intr-o tigaie uleiul la incin,apoi puneti bulionul si pasta de gogosari ,lasati circa 5 min pe foc apoi amestecati peste ciorba..eu nu am facut asa ca sa mai evit prajeala din cand in cand.)

Borsul il punem intr-o tigaita la fiert. Cand incepe sa fiarba ii dam drumul peste fasole in oala . Condimentam cu sare si piper dupa gust. La urma turnam mararul si patrunjelul tocat mai dam 2-3 clocote si gata ciorbica.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe noi cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta