Ciorba de fasole rosie cu rosii si tarhon in otet

de Valclaudia in Ciorbe, 6 Sep 2015 | 4471 vizualizari

 

ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mici albe
  • 3 ardei rosii
  • 3 morcovi mari
  • 2 conserve de fasole rosie
  • 3 linguri ulei de masline
  • cca 500 gr. rosii foarte coapte de gradina
  • 2,5l apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita tarhon in otet
  • 1 legatura patrunjel proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole rosie cu rosii si tarhon in otet:

Curatam ceapa, morcovii si ardeii.

Spalam legumele sub jet de apa rece.

Punem 3 linguri ulei de masline in oala, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat bucatele,lasam la sotat cca 2-3 minute.

Adaugam rondelele de morcov, asezonam cu sare si piper, mai sotam alte 4-5 minute.

Rosiile spalate si curatate de codite se trec prin robot apoi se adauga peste legumele sotate.

Adaugam foaia de dafin si bobitele de mustar,punem capacul.

Lasam la fiert cca 10 minute, adaugam apa plata, lasam pana atinge punctul de fierbere, clatim boabele de fasole din cele doua conserve, le adaugam in ciorba si lasam la fiert alte 5 minute.

Oprim focul, adaugam tarhonul tocat si patrunjelul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole rosie cu rosii si tarhon in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui