Ciorbă de legume cu lapte bătut

de madi_marin in Ciorbe, 12 Sep 2012 | 5165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapă mare
  • 3 morcovi
  • 3 cartofi
  • 2 gogoşari
  • 1 ţelină
  • 1 dovlecel
  • 1 ceşcuţă de orez
  • 400 ml lapte bătut
  • sare
  • piper
  • borş
  • leuştean
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de legume cu lapte bătut:

Toate legumele se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Se pun la călit în ulei, apoi se adaugă apă.

Se lasă să fiarbă cam 15 minute, apoi se pune orezul spălat . Se lasă să fiarbă totul până se şi legumele şi orezul sunt bine făcute. Se adaugă borşul clocotit,potriveşte gustul cu sare şi piper, apoi se stinge focul şi se adaugă laptele bătut şi verdeaţa.

E bună şi caldă şi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de legume cu lapte bătut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume, dreasa cu smantana si acrita cu moare