Ciorba de legume cu praz si bors

de MoliCook in Mancaruri de post, 14 Dec 2010 | 9956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fire praz
  • 2 buc de pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 4 linguri orez
  • bors (eu am folosit bors magic :( )
  • sare
  • leustean
  • 1 ling suc de rosii
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu praz si bors:

Se spala si se toaca toate legumele si se pun la fiert in apa fierbinte (fara cartofi), se lasa sa fiarba aprox 25-30 de min, se pune orezul spalat in cateva ape, mai lasam 5-10 minute si adaugam si cartofi taiati cubulete, eu am pus si 1 ling de suc de rosii, se pune si 1 ling de ulei.

Verificam daca orezul si cartofii sau fiert si spre final adaugam borsul. Eu la 3 litri de ciorba  am pus 3 linguri de borg magic. Mai lasam pe foc 2 minute, oprim focul si punem leusteanu' tocat, eu am avut leustean uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu praz si bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline