Ciorba de linte verde cu carnati

de katty in Ciorbe, 8 Oct 2017 | 4784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr linte verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 2 cartofi
  • 400 gr carnati afumati picanti
  • 300 ml rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru
  • 1 lingura ulei
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de linte verde cu carnati:

Spalam lintea si o punem intr-o oala cu apa rece la inmuiat, pentru 2-3 ore. Curatam ceapa, morcovul, ardeiul  si cartofii si le spalam.  Ceapa o tocam fin, morcovul si ardeiul cubulete, iar cartoful cuburi mai mari.

In uleiul incins, punem la prajit carnatii taiati felii. Dupa ce s-au rumenit, ii scoatem intr-o farfurie si punem pe rand, morcovul, apoi ceapa si ardeiul. Cand au inceput sa se inmoaie, stingem cu apa calda si punem lintea. Punem carnatii, sare, piper, cimbru si fierbem aproximativ 15 minute, dupa care punem cartofii. Lasam sa mai fiarba 10 minute si punem rosiile. Fierbem 10 minute si oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de linte verde cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

kytz 1

09.10.2017, 15:23

Bună, bună!

miki_a 1

09.10.2017, 18:07

Super!

oanapl 1

09.10.2017, 21:52

N-am încercat, dar cred ca e tare bună!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mercimek corbasi - Ciorba de linte