Ciorba de mazare cu piept de pui

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 8 Sep 2010 | 12250 vizualizari

 

o ciorbita grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare congelata sau la cutie
  • 1 piept de pui mare (350G)
  • 2-3 morcovi
  • 1 bucati telina
  •  1 ceapa
  • 2 cani de bors
  • sare
  • 2 linguri legume deshidratate naturala(reteta sylvia)
  • 3 linguri ulei masline
  • patrunjel verde sau marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de mazare cu piept de pui:

Se calesc zarzavaturile tocate marunt in putin ulei  apoi se pune apa, 2,5-3 litri aproximativ,  pieptul de pui taiat cubulete,ceapa intreaga

si legumele deshidratate naturale.

se lasa sa fierba bine toate .

Daca mazarea e din cutie o puneti la final de tot,iar daca e congelata se pune si se lasa sa fiarba 10-15 minute apoi se pune borsul ,sare

se mai dau 2 clocote dupa care se stinge focul,iar daca ciorba nu e destul de acra se mai poate stoarce sucul la la o lamaie.

Se serveste cu smantana si patrunjel verde sau marar tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

nadina73 1

11.09.2010, 11:57

da flori cum crezi ca uit de tine

nadina73 1

11.09.2010, 11:58

miha au si eu zile si zile ,sant zile cand ma rog sa papa si zile cand papa

ela 1

06.02.2011, 00:22

am ratat-o

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare