Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Oana in Multicooking, 22 Apr 2019 | 8317 vizualizari

 

Este preferata mea si nelipsita de Paste! Iar cu Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este gata atat de repede si tare usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de miel cu os pentru ciorba 
  • 1 morcov 
  • 1 pastarnac 
  • 1 ceapa 
  • ½ telina mica 
  • 300 ml bors 
  • 2 oua 
  • 100 g smantana 
  • 50 g orez 
  • sare dupa gust 
  • 1 lgt piper cu lamaie 
  • 1 lgt nucsoara rasa 
  • 1 lgt frunze de coriandru uscat 
  • tarhon proaspat si patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

  • Pune carnea in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 2 l de apa.
  • Inchide capacul si valva de aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 30 de minute.
  • Dupa ce programul s-a terminat asteapta 10-15 minute, apoi elibereza aburul si desfa capacul.
  • Adauga in supa legumele tocate cubulete, condimenteaza cu sare dupa gust si adauga piperul cu lamaie, nucsoara rasa si coriandrul uscat.
  • Pune si borsul si inchide capacul si valva de aburi.
  • Seteaza programul Soup pentru 15 minute.
  • Amesteca smantana cu galbenusurile intr-un castron mai mare, iar cand programul s-a terminat, dupa ce ai eliberat presiunea si ai deschis capacul, pune cate un polonic de supa fierbinte in castronul cu smantana si amesteca rapid cu un tel.
  • Adauga in acelasi mod 4-5 polonice de supa si apoi rastoarna tot amestecul in oala de ciorba.
  • La final, presara deasupra tarhonul si patrunjelul verde tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea Spaghetti aglio ca nimeni altul!