Ciorba de pui "a la grec"

de dariadeea in Ciorbe, 13 Apr 2013 | 6029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi potriviti
  • 1 pastarnac
  • 1/4 telina
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe potrivite
  • carne de pui
  • 2 galbenusuri
  • 300 grame de smantana
  • 5-6 linguri de orez
  • o legatura patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui "a la grec":

Am spalat carnea de pui(am folosit aripile si pulpele ,pe care le-am portionat) si am pus-o la foc intr-o oala de 4 litri cu un pic de sare.Intre timp am curatat legumele si le-am tocat marunt.Orezul l-am spalat bine.

Dupa ce am luat spuma am pus legumele in oala si orezul.Am lasat sa fiarba la foc mic.Cand au fiert toate am adaugat si verdeata.Intr-un bol am pus doua galbenusuri si le-am amestecat bine cu smantana, am luat supa din oala si am turnat in bolul cu smantana pana s-a dizolvat complet si are cat de cat temperatura supei din oala.Am turnat smantana in oala,am pus sare, delicat si bors magic dupa gust si am lasat sa mai dea cateva clocote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui "a la grec"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec