Ciorba de pui cu orez si zeama de varza

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 2 Ian 2012 | 4709 vizualizari

 

Incep anul cu o ciorbica acrisoara, care sa ne mai spele putin stomacul dupa atatea mancaruri grele.

Va doresc sa aveti parte de un an nou plin de bucurii si impliniri sufletesti alaturi de cei dragi voua!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1/2 telina
  • 1/2 pastarnac
  • 1/2 radacina de patrunjel
  • 3 linguri de orez
  • zeama de varza dupa gust
  • sare
  • leustean
  • 2 linguri tocana de legume sau bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu orez si zeama de varza:

Spalam bine puiul, dupa care il transam in bucati mici si-l punem la fiert in apa rece. Spumam de cate ori este nevoie.

Cand nu se mai formeaza spuma, punem legumele date pe razatoare sau taiate dupa preferinte si  orezul spalat in cateva ape, apoi lasam sa fiarba impreuna.

Cand legumele s-au inmuiat punem tocanita de legume si zeama de varza dupa gust. Mai lasam pe foc 10  minute dupa care punem sare si asezonam cu leustean.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu orez si zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec cu legume