Ciorba de salata

de LUK in Ciorbe, 28 Dec 2010 | 3927 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o salata mica
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 feliute de slanina
  • 1.5l de apa
  • 100ml lapte
  • o lingurita de ulei
  • sare,otet dupa gust
  • 4 oua pt omleta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

Slanina se taie cubulete mici si se rumeneste intr-un vas in care am pus o lingurita de ulei.Salata se spala se taie fasii si se pune peste slanina cand aceasta e rumenita.Se amesteca de cateva ori pana cand se inmoaie salata apoi adaugam apa si sarea.Lasam sa fiarba 15minute si adaugam usturoiul taiat marunt.Mai lasam s afiarba 5 minute si oprim focul.Adaugam otet dupa gust.

Dupa ce s-a odihnit 10 minute adaugam laptele.

Pregatim o omleta din 4 oua(sau cate doriti) .Cand e gata o taiem cubulete si o punem in farfurie apoi punem ciorba de salata si papam!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

kamy 1

30.12.2010, 00:12

fff buna 99%cum o fac eu ...si...luk...acum am vazut...esti si u din sibiu ...a 5f

MotanLaOale 1

30.12.2010, 15:54

nadina73 1

01.01.2011, 16:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec