Ciorba de stevie (de post)

de Razvan Constantinescu in Ciorbe, 7 Apr 2019 | 3653 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 1 bucatica de telina
  • 100 ml ulei
  • sare, dupa gust
  • putin piper proaspat macinat
  • 1,5 - 2 l apa
  • 450 g frunze de stevie
  • 3 linguri de rosii pregatite penrtu iarna
  • 100 g fusilli fara ou
  • 3 fire de leustean verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie (de post):

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Ardeiul se curata de cotor si seminte, se spala si se taie marunt.

Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele.

Bucatica de telina se curata de coaja si se spala.

Toate aceste legume se pun intr-o oala impreuna cu uleiul, putina sare si putin piper proaspat macinat si se inabuse.  Se adauga apoi apa si se lasa sa se fiarba totul pana cand se patrunde telina. Se mai adauga apa daca este necesar.

Stevia se spala si se toaca, indepartand coditele. Se pune in apa clocotita din oala si se lasa sa fiarba.

Dupa aceea, se adauga rosiile pregatite pentru iarna si pastele, iar ciorba se potriveste de sare si se mai clocoteste circa 10 minute.

Leusteanul se spala, se toaca si se adauga in ciorba fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de verdeturi