Ciorba de varza cu afumatura

de Bucataras Medi in Ciorbe, 7 Oct 2010 | 8841 vizualizari

 

Va poftesc la o ciorba calda ca vine ora pranzului....................am vazut ca a facut Sylvia si mi-a facut pofta asa ca m-am pus pe "confectionat"

 

INGREDIENTE

  • 500 g coaste afumate
  • 1 litru bors
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2-3 rosii
  • 1/2 varza alba
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura leusetan
  • cimbru
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu afumatura:

Taiem coastele in bucati potrivite le spalam si le punem la fiert.Cand sunt pe jumatate fierte adaugam ceapa taiata marunt,morcovul taiat rondele , ardeiul gras taiat cubulete si varza taiata un pic mai mare.Lasam sa fiarba la foc potrivit sub capac.Cand totul este fiert adaugam rosiile decojite si date prin razatoare, borsul si cimbrul. Mai lasam pe foc circa 15 min. dupa care tragem de pe foc si aromatizam cu leustean verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

madi_marin 1

14.10.2010, 14:22

MEDI...SI RETETA ASTA A TA E FURATA DE MIHAELA DRAGU DIN BUZAU SI POSTATA LA CONCURSUL BEKO....,,WWW.GATESTI-INGENIOS.RO,,....

Bucataras Medi 1

14.10.2010, 15:26

daaaaaaaaaaaaaaa, am vazut Madi......le-am scris dar vad ca nu au luat nici o masura

gaby_duceag 1

14.10.2010, 15:27

vezi medi, pe mine m-au ascultat ; se vede de cine au frica )))))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec