Ciorba de varza cu broccoli

de Bya Ralu in Ciorbe, 9 Mai 2014 | 6527 vizualizari

 

o ciorba lejera de vara ,se poate folosi un ciolan intreg,mie imi ramasese o jumatate si a fost suficient

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • cateva buchetele de broccoli
  • 1/2 ciolan afumat
  • 1/2 ardei kapia
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 rosie mare
  • 1-2 morcovi
  • 3 linguri ulei de masline
  • vegeta,piper alb
  • tarhon in otet
  • 1 lingura de bors maggi
  • 3-4 linguri smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu broccoli:

Ciolanul afumat se pune in apa rece la fiert,pentru circa 30-40 minute.

Morcovul il taiem rondele,ceapa verde o tocam marunt,ardeiul kapia cubulete si le calim in uleiul de masline.

Legumele calite se pun in oala de ciorba,iar ciolanul il scoatem si il taiem bucati mici si le punem inapoi in oala.

Varza se da pe razatoarea mare se lasa intr-un castron,frecata cu sare cateva minute.

Se stoarce varza de zeama si se pune in oala de ciorba,adaugand si condimentele,tarhonul,buchetelele taiate de broccoli si rosia taiata cuburi.

Se lasa la foc mic sa fiarba.

Cand e gata se opreste focul,se amesteca smantana ,impreuna cu cate 1 polonic de ciorba(pentru a nu se branzii),se repeta proceduraa,se amesteca bine si se toarna compozitia in ciorba.

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza noua cu bacon afumat