Ciorba din rasol de porc

de Brindusa in Supe/Ciorbe, 26 Ian 2010 | 17643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un rasol de porc (1,5 -2 kg)
  • 1 l bors (sau zeama de varza)
  • 2 morcovi, taiati marunt
  • 2-3 cepe taiate marunt
  • 1 albitura (patrunjel sau pastarnac), taiata marunt
  • 1 telina mica, taiata marunt
  • 5 rosii 
  • patrunjel, leustean
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din rasol de porc:

Spala bine rasolul si pune-l la fiert in apa rece, intr-o oala mare care sa-l cuprinda bine. Apa trebuie sa fie peste nivelul rasolului. Scoate spuma formata de cate ori este nevoie. Dupa aceasta fierbe la foc mic.

Cand e carnea aproape fiarta, adauga legumele si lasa-le sa fiarba.

Separat fierbe borsul. Adauga-l cand toate sunt fierte bine si lasa-l 2-3 clocote. Potriveste de sare. Stinge focul si pune leusteanul/ patrunjelul taiat marunt. Acopera.

Serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din rasol de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Brindusa 1

27.01.2010, 20:45

@Oana : o, da cu zeama de varza e muult mai buna.

Bunica 1

28.01.2010, 11:52

Laud si eu o fata frumoasa , si poftim ce face. O gaseste modestia acum

Brindusa 1

28.01.2010, 17:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel cu cartofi