Ciorba din sira de porc cu zeama de varza

de Rahela Velicu in Ciorbe, 4 Feb 2018 | 4903 vizualizari

 

O ciorba asa cum o facea bunica.
 

 

INGREDIENTE

  • oase de porc
  • 2 cepe
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 300 ml suc de rosii cu leustean facut acasa
  • 500 ml zeama de varza
  • 1 ou
  • 2 rotocoale de fidea
  • leustean
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din sira de porc cu zeama de varza:

Mai intai punem oasele de porc la fiert pentru 30 de minute. Spumam de cate ori este nevoie.

Adaugam ceapa tocata marunt, impreuna cu telina tocata cuburi si morcovul tocat rondele.

Lasam inca 20 de minute la fiert, apoi adaugam sucul de rosii si zeama de varza si lasam in continuare la fiert inca 20 de minute.

Adaugam fideaua, iar cand si aceasta este fiarta, inainte cu 2 minute sa stingem focul, adaugam oul batut bine amestecat cu un polonic de ciorba fierbinte si potrivim de sare.

Adaugam si leusteanul.

TIPS-URI

1

Sucul de rosii de casa a fost facut cu leustean. El se poate inlocui cu suc de rosii din comert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din sira de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din pulpa de porc, acrita cu moare de varza