Ciorba taraneasca picanta

de ela in Supe/Ciorbe, 7 Ian 2010 | 4793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1conserva rosii decojite,
  • 1ardei gras rosu,
  • 1ardei iute,
  • 2-3 cepe,
  • 2cub concentrat de legume,
  • 3litri apa,
  • 1cartof,
  • sare,
  • boia
  • ,vegeta de legume[dupa gust]
  • leustean,
  • patrunjel,
  • 3-4aripi de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca picanta:

Cureti ceapa,cartoful,se taie marunt,la fel si ardeiul,ardeiul iute si se pune la fiert cu apa,sare, vegeta si cu aripile circa 20min. Adaugi rosiile din conserva maruntite,adaugi putin ulei,presari patrunjel tocat si leustean ,condimentezi.Cui ii place mai picant poate pune 2ardei iuti

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ela 1

07.01.2010, 23:17

daca vrei acra pune putin otet sau bors de la knor,TEO

Teo 1

08.01.2010, 22:37

eu nu folosesc :''vegeta'', knor', delicat....sau ce ma trimiteti voi sa cumpar;otet ,zeama de lamaie.

KaloyanBulgaria 1

21.03.2010, 02:34

Scuzati-ma, Doamna, sunt bulgar si ma intereseaza din ce judet este aceasta reteta.Stiti?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

ieri la 10:02

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

pe 10.06 la 21:28

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

pe 10.06 la 21:22

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de cartofi noi