Ciuperci cu legume

de savarinu in Mancaruri de post, 27 Apr 2010 | 4218 vizualizari

 

o mancare simpla si gata imediat .

 

INGREDIENTE

  • ciuperci
  • legume cat mai variate 
  • ulei
  • usturoi
  • condimente
  • mezeluri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu legume:

Se aleg cateva ciuperci mai marisoare , se spala ,  se curata si se prajesc  timp de un minut . Se intorc pe ambele fete pana cand incep sa se inmoaie si capata culoarea aurie

legumele ( morcovi ,  telina , pastarnac ,  ardei gras , conopida ...) se prepara la cuptor ,  intr-o tava cu putina apa . se lasa 20 minute ,  se scurg si se aranjeaza in farfurie alaturi de ciupercile prajite .

se condimenteza dupa gust cu sare , piper , usturoi , lamaie si se toarna peste ele putin ulei de masline .

se servesc calde .

pentru cei nevegetarieni se pot alatura ciupercilor si cateva feliute de mezeluri  ...

TIPS-URI

1

uleiul de masline folosit la salate si legume are o savoare deobita daca in sticluta puneti putin busuioc si cimbru .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

nadina73 1

20.07.2010, 23:26

cum de am scapat reteta asta si cu ciuperci?super 5 furculite si bun venit printre bucatarasi

silvi0ara 1

21.07.2010, 01:10

Foarte bun,mai ales ca are si brocoli.Cel putin eu asa vad in farfurie.

Constelatialeu 1

31.03.2017, 18:17

Parca era de post, ce cauta carnatul ala crud acolo?))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole "batuta"