Ciuperci cu otet balsamic de mere

de Mitinita in Mancaruri de legume, 10 Oct 2014 | 3798 vizualizari

COMENTARII (25)

portiadelumina 1

10.10.2014, 09:53

Îmi plac, iar usturoiul şi oţetul le dă un gust aparte.

Gherca Daniela 1

10.10.2014, 09:54

buna mancarica ta!

Mitinita 1

10.10.2014, 09:55

ciuperci fara usturoi nu se poate

mirela0911 1

10.10.2014, 09:57

Cred ca sunt tare bune!

MotanLaOale 1

10.10.2014, 10:00

anca_rm 1

10.10.2014, 10:02

nu am mancat cu otet pana acum , dar cred ca sunt tare bune

dantes 1

10.10.2014, 10:02

Foarte bune!

Mitinita 1

10.10.2014, 10:03

Daniela

Mitinita 1

10.10.2014, 10:04

Mirela, au fost

Mitinita 1

10.10.2014, 10:14

Motanel

Mitinita 1

10.10.2014, 10:14

Anca, otetul sa fie de 5 %, sa nu fie prea tare

Mitinita 1

10.10.2014, 10:14

Dantes

simona72 1

10.10.2014, 10:23

Tare bune!!

Mitinita 1

10.10.2014, 10:29

Simona

claudiaO 1

10.10.2014, 10:38

bun bun

Mitinita 1

10.10.2014, 10:40

Claudia

Pushaa 1

10.10.2014, 11:08

ce bine arata!

Mitinita 1

10.10.2014, 11:24

Pusha

Corinuta 1

10.10.2014, 12:12

yammmm!

_Alina_ 1

10.10.2014, 13:18

deyutzky 1

10.10.2014, 13:30

babi5 1

10.10.2014, 14:18

reisnaor_2006 1

10.10.2014, 15:04

mihaelar63 1

10.10.2014, 15:46

Rocsi 1

10.10.2014, 20:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci a la Grec