Ciuperci cu otet balsamic de mere

de Mitinita in Mancaruri de legume, 10 Oct 2014 | 3780 vizualizari

 

Otetul balsamic de mere se poate inlocui cu otet de mere sau cu un otet de 5%

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de kg de ciuperci
  • 2 linguri de otet balsamic de mere Kotanyi
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingura de sos de soia
  • 1 lingurita lime
  • 50 ml apa (daca e nevoie)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu otet balsamic de mere:

Curatam ciupercile si le taiem in jumatate.

Punem intr-o tigaie ciupercile si adaugam otetul balsamic,zaharul si ustoroiul zdrobit.

Calim cam 10 minute si adaugam putina apa daca e nevoie.

Cand sunt aproape gata ,adaugam sosul de soia si lime. Chiar inainte de a scoate din tigaie,adaugam cativa stropi de otet balsamic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu otet balsamic de mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci a la Grec