Ciuperci pane

de bucatariamea in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2010 | 6942 vizualizari

 

O reteta usor de facut foarte buna si foarte gustoasa,iar pentru prepararea ei avem nevoie de urmatoarele:

 

INGREDIENTE

  • ciuperci (eu am folosit champignon)
  • oua
  • faina alba
  • pesmet 
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Se aleg ciuperci mari si sanatoase.Se curata de pielita,se indeparteaza codita,se spala si se presara cu sare si piper.Se lasa cam o jumatate de ora sa-si traga sare,iar dupa aceea se dau prin faina.ou batut,pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti pina devin aurii.Se scot pe servetele absorbante de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

silvi0ara 1

21.07.2010, 01:13

Si mie imi plac,doar ca nu ma prea impac cu pesmetul la prajit.

jolygina 1

21.07.2010, 01:40

nu am mancat dar cu siguranta am sa incerc si eu

Ubulika 1

21.07.2010, 08:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu varza