Ciuperci umplute

de katty in Mancaruri de legume, 10 Apr 2018 | 2746 vizualizari

 

Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ficat de curcan
  • 300 gr pulpa de curcan
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare de Himalaya cu ierburi de Provence
  • piper negru macinat
  • 1 ou
  • 1 kg ciuperci champignon cu palaria mare
  • 2 linguri ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Spalam pulpa de curcan si ficatul, le taiem in bucati potrivite si le fierbem cateva minute in apa clocotita cu putina sare. Le lasam sa se raceasca si le dam prin masina de tocat carne. Amestecam cu mararul  si patrunjelul tocate fin, sare, piper si ouale. Scoatem coada la ciuperci,presaram  putina sare si piper in palarii, apoi le umplem cu compozitia formata. Asezam ciupercile intr-o tava,  stropim cu uleiul si dam tava la cuptor pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la cuptor