Clatite cu miere si migdale -de post

de nadea68 in Dulciuri, 19 Noi 2013 | 3371 vizualizari

 

Niste clatite de post sunt ideale pentru un desert de toate zilele...

 

INGREDIENTE

  • o cana apa
  • 50 ml ulei
  • un pic de sare
  • zahar vanilat
  • faina cat cuprinde
  • umplutura
  • 100 g miere mai densa
  • 40 g migdale
  • esenta de portocale
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu miere si migdale -de post:

Intr-un castron punem apa,uleiul,un pic de sare,zaharul vanilat.Amestecam un pic si punem faina.N-am pus cantitatea ca depinde de cat lichid v-a iesit,in functie de ce cana folositi :).Oricum trebue sa iasa asa ca la clatite,mai curgator...

Cu un polonic luam putin si punem in tigaie.Se coc pe ambele parti.

Mie mi-au iesit cred 10 clatite ,numarand si de cate ori baiatul meu a intrat in bucatarie si a iesit cu cate o clatita asa ,,goala''

Umplutura

Migdalele le faramam si le prajim un pic.

Mierea o amestecam cu esenta de portocala.

Pe fiecare clatita punem miere si presaram cu migdale.

Le impaturim si le servim cu pofta :)

TIPS-URI

1

in reteta originala migdalele se taie solzisori

2

umplutura o alegem in functie de gusturi,gem,dulceata sau daca nu de post branzeturi :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu miere si migdale -de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec red velvet (de post)