Clatite de post cu gem de prune si nuci

de Merisor in Dulciuri, 14 Noi 2012 | 8583 vizualizari

 

E prima data cand le fac de post si sunt foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 750 ml apa minerala
  • 3linguri ulei
  • 3 linguri zahar
  • 450 gr faina
  • sare
  • esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite de post cu gem de prune si nuci:

Am frecat intr-un bol uleiul cu zaharul pana a devenit ca o spuma, apoi am pus treptat apa minerala, sarea si esenta si in final faina amestecata cu praful de copt, pusa putin cate putin pana s-au omogenizat.

Am pus cate un polonic de aluat in tigaia antiaderenta, neunsa si am copt pe ambele parti.

Am umplut cu gem de prune amestecat cu nuca macinata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite de post cu gem de prune si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

Zamfira 1

05.02.2013, 21:19

am facut si eu, sunt fantastice....recomand cu drag!
Multumiri Meri!!!!

Merisor 1

05.02.2013, 21:45

alilianaa 1

05.02.2013, 22:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite de post cu magiun de prune