Clatite Julie cu dovlecel

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2010 | 4239 vizualizari

 

Multumesc Julie pentru reteta de clatite, pe care am botezat-o dupa tine, cu toate ca a mai suferit ceva transformari…ca doar trebuia sa-mi las si eu amprenta.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200ml lapte
  • 1 dovlecel 250g
  • 2 linguri ulei
  • Marar verde tocat
  • 1 cana faina
  • Sare
  • piper
  • Smantana
  • Cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite Julie cu dovlecel:

Dovleacul se curata de coaja se da pe razatoarea mica, se sareaza si se da la o parte pana preparam aluatul.

Batem ouale,adaugam laptele, uleiul, un praf de piper, faina si omogenizam totul. Stoarcem dovlecelul de sucul lasat de la sare si-l punem in aluat, punem si mararul tocat, amestecam si asezonam cu sare daca mai e nevoie. Dam bolul cu aluat la rece pentru 30’.

Coacem clatitele si asa calde, adaugam pe fiecare cate o lingura de smantana, presaram cascaval si rulam.

Clatitele calde sunt delicioase ! reci nu stiu cum sunt , s-au mancat la foc automat ...

TIPS-URI

1

ou

2

lapte

3

faina

4

dovlecel

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite Julie cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

janet 1

18.07.2010, 17:16

Lia ,te-am lasat un comentariu pe blogul tau! Cu intirziere si imi pare rau!

silvi0ara 1

18.07.2010, 19:47

Ce apetisant arata.

Sylvia 1

29.07.2010, 10:49

Peste ce bunatate am dat !!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv din clatite