Clatite umplute cu branza si spanac

de gugugh in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 6512 vizualizari

 

o bunatate de reteta

 

INGREDIENTE

  • pentru clatite:
  • 2 oua
  • lapte
  • apa minerala
  • faina
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • marar
  • pentru umplutura:
  • branza telemea
  • spanac la borcan sau crud
  • smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu branza si spanac:

Pentru clatite procedam astfel: intr.un castron punem toate ingredientele si le omogenizam bine(cantitatile de lapte , apa minerala , faina se pun in functie de cate clatite se doreste sa iasa).

le prajim in tigaie speciala sa nu se lipeasca .

Pentru umplutura procedam astfel: daca folosim spanac crud il fierbem inainte , daca folosim de la borcan il scurgem bine si il tocam marunt.

branza se da pe razatoare si se amesteca cu spanacul tocat si smantana.

umplem clatitele cu aceasta umplutura le rulam si le dam la cuptor pt cca 30 min la foc mic. se servesc calde sau reci dupa preferinta.

TIPS-URI

1

aluatul sa iasa ca o smantana mai groasa

2

se pune la icneput f putin ulei in tigaia in care vom praji clatitele ca sa nu se prinda

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza