Cocosel cu sos de soia la cuptor

de Catalina L in Pui, 14 Iul 2022 | 7972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cocosel
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi

Marinata:

  • 30 gr bulion concentrat de rosii
  • 2 linguri sos soia dark
  • 1/2 lingurita ulei de susan
  • 2 linguri ulei de rapita
  • 1/2 Kub de pasare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocosel cu sos de soia la cuptor:

Taiati cocoselul in 4. Curati ceapa si usturoiul.

Tocati usturoiul marunt si taiati ceapa in lamele.

Amestecati ingredientele pentru marinata si ungeti bucatile de cocosel pe ambele parti.

Il puteti lasa sa se imbibeze timp de 30 de minute. Incalziti cuptorul la 160°C.

In tava de cuptor puneti un strat de ceapa, bucatile de cocosel cu marinata deasupra. Acoperiti cu ceapa ramasa si cu usturoiul tocat. Varsati 75 ml d'eau, acoperiti cu un capac sau o foaie de aluminium si puneti la cuptor timp de 50 de minute.


Scoateti, intoarceti carnea, arozati-o si dati din nou la cuptor la timp de 10 de minute la 200 °C fara sa acoperiti.

Scoateti, intoarceti carnea, arozati-o si dati din nou la cuptor timp de 10 minute sa se rumeneasca pe ambele parti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocosel cu sos de soia la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

oanapl 1

19.07.2022, 15:30

Ce apetisant e!

Gherca Daniela 1

22.07.2022, 15:32

bun, bun!:_bd

Rocsi 1

24.07.2022, 20:26

Ce bine arata si ce minunat s-a rumenit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la gratar cu cartofi si mazare noua