Colțunasi de post, cu magiun

de RODIMUR in Mancaruri de post, 21 Mar 2018 | 8410 vizualizari

COMENTARII (32)

navidad_2017 1

22.03.2018, 00:22

O daa, si noi adoram pastele umplute, in orice fel, si dulci si sarate! Necazul este ca prepararea lor (ca de altfel a tuturor lucrurilor cu adevarat bune) e laborioasa si consuma destul de mult timp; asa ca in privinta asta, cam suntem la cheremul altora! Dar aceasta reteta a Dvs nu scapa sigur nefacuta!

mirela0911 1

22.03.2018, 07:04

Nu am mancat niciodata asa ca servesc de aici!

RODIMUR 1

22.03.2018, 08:04

Navidad, vă doresc succes și răbdare în prepararea colțunașilor. La cât mi se par de buni, poate că merită...!

RODIMUR 1

22.03.2018, 08:05

Mirela, ești servită și tu, pentru încercare. Dacă ai mâncat ravioli, atunci să știi că seamănă...

elucubratiiculinare 1

23.03.2018, 08:31

dantes 1

25.03.2018, 12:12

Buni!

RODIMUR 1

25.03.2018, 19:08

Mulțumesc frumos, Dante!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille de legume