Conopida cu broccoli si rosii cherry

de oanapl in Mancaruri de legume, 5 Feb 2018 | 3587 vizualizari

 

După cum deja știți, nouă ne place conopida foarte mult. Încerc mereu noi combinații care sunt pe placul fetelor mele.
Vă invit și pe voi să încercați această rețetă deoarece e delicioasă!
 

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopidă
  • 10 buchețele de broccoli
  • roșii cherry
  • 4 ouă
  • 100 ml smântână
  • 100 g cașcaval
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 lingură de ulei (pentru uns tava)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu broccoli si rosii cherry:

Desfaci conopida și broccoli și le fierbi în apă cu sare, timp de 5 minute, apoi le scurgi bine de apă. Ungi cu ulei un vas și îl tapetezi cu pesmet. Bați ouăle cu smântâna și condimentezi după gust, cu sare și piper.

Speli roșiile cherry și le tai în jumătate dacă sunt mici sau în 4 dacă sunt mari.
Pui conopida amestecată cu broccoli și roșiile cherry în vasul termorezistent (uns cu ulei și presărat cu pesmet) și apoi adaugi ouăle bătute cu smântâna și introduci vasul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C și îl lași timp de 25-30 de minute. Scoți vasul, adaugi cașcavalul dat pe răzătoarea mare și introduci vasul la cuptor pentru câteva minute, până se topește cașcavalul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu broccoli si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de conopida