Conopida cu maioneza

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2012 | 5268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida medie
  • 1 portie maioneza
  • 3 lg smantana
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza:

Fierbem buchetelele de conopida in apa cu sare. Strecuram dupa 20 de minute si lasam sa se raceasca.

Pregatim maioneza. O amestecam cu smantana, piperul, cateii de usturoi si sarea.

Conopida rece o terciuim cu ajutorul unei furculite, apoi o amestecam cu maioneza

Omogenizam si putem servi langa o felie de paine prajita.

Va doresc pofta buna ! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (19)

iry-gabriela 1

11.06.2012, 20:37

like,like

Sim0na 1

11.06.2012, 20:48

Buna salatica asta!!!

Mihaela11_jo 1

12.06.2012, 14:19

Delicioasa; si mie imi place cu usturoi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu maioneza