Conopidă pané ….altfel

de diaconta in Mancaruri de legume, 12 Iun 2012 | 3618 vizualizari

 

Nu foarte multă lume îndrăgeşte conopida ori broccoli.De aceea m-am gândit să modific puţin clasica reţetă.Ia să vedem….vă tentează?

 

INGREDIENTE

  • Cantitaţile vor fi în functie de câte portii doriti sa faceti.
  • O conopida
  • 2 oua
  • Faina
  • Pesmet
  • Sare,piper
  • Unt
  • Smantana
  • Cascaval
  • Marar verde
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă pané ….altfel:

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.Nu o fierbem prea mult altfel se va împrastia.O scurgem si o lasam sa se raceasca.

Batem ouale cu putina sare,punem faina pana cand consitenta este mai subtire decat cea pentru clatite.Adaugam mararul taiat marunt.

Dam conopida prin amestecul de ou cu faina,apoi prin pesmet si o prajim in ulei.

Intr-un vas punem cubulete de unt,asezam conopida,deasupra punem smantana,piper si razuim cascaval.

Dam la cuptor pana cand cascavalul se topeste si devine auriu.

Mie mi-a placut foarte mult,alaturi cu o salata de varza si rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă pané ….altfel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

Mihaela11_jo 1

13.06.2012, 21:47

Un deliciu; mie imi place si conopida si broccoli

mena29 1

14.06.2012, 18:10

andreea_angelo 1

17.06.2012, 18:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida pane cu sos de branza