Conopida Pane

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2010 | 4345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O conopida mijlocie
  • 2 oua
  • 5 linguri cu faina
  • sare,piper dupa gust
  • 150 ml lapte de la frigider
  • o legatura de marar
  • si 50 gr branza telemea
  • ulei 200 gr pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida Pane:

Se curata conopida in buchete si se spala.Intr-o oala potrivita se pune apa la fiert cu putina sare si cand apa a clocotit se adauga conopida.Cand este fiarta se rastoarna imediat intr-o sita si se lasa la rece. Din oua,faina,lapte se face o pasta ca o smantana in carese adauga branza faramata si conopida bine scursa ,se asezoneaza cu sare si piper.Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si cu o lingura de supa se ia portii din castronul cu toate ingredientele.Se rumenesc si pe o parte si pe cealalta.

Pofta mare,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida Pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Hrenzele ca-n Maramures reteta bunicii