Copanele de pui cu ciuperci umplute

de AnyCostescu in Pui, 26 Iun 2013 | 6657 vizualizari

 

Sunt delicioase, si se topesc imediat:))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg Copanele de pui
  • 1 kg ciuperci cu palaria mai mare
  • ardei gras
  • morcov
  • ceapa
  • usturoi
  • cremwusti
  • cascaval
  • sare,piper,busuioc uscat
  • condiment special pt pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu ciuperci umplute:

Copanelele se spala si se pun la fiert...Se indeparteaza spuma de cate ori este nevoie...Cand sunt fierte se scot intr-un vas...Se pun 2 linguri de ulei si condimente din belsug , se maseaza bine fiecare copanel si se pun la cuptor sa se rumeneasca putin.

Ciupercile le spalam si le indepartam coditele..

Intr-o cratita cu putin ulei  punem cozile de ciuperci, ceapa, ardei, morcov si cremwustii ,toate tocate marunt si le calim impreuna.Punem sare, piper,busuioc uscat si o cana din zeama in care au fiert copanelele.

Lasam sa fiarba totul pana legumele sunt bine patrunse si scade tot lichidul.

lasam sa se raceasca putin .

Luam fiecare palarie de ciuperca si umplem cu aceasta compozitie.Deasupra punem cascaval taiat cu economul (sau razuit) si dam la cuptor..

Eu am pus si copanelele si ciupercile in aceeasi tava.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (18)

iry-gabriela 1

26.06.2013, 18:04

buna treaba ai facut

Rocsi 1

26.06.2013, 21:34

Un copanel sigur este al meu

AnyCostescu 1

27.06.2013, 09:21

este pt toata lumea fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci, smantana si parmezan