Cornuri cu susan (de post)

de katty in Piine, 12 Ian 2017 | 5397 vizualizari

COMENTARII (16)

Bucataras Diana 1

12.01.2017, 19:13

Bune

Andra_Constantinescu 1

12.01.2017, 19:40

Ce frumoase sunt!

Andra_Constantinescu 1

12.01.2017, 19:41

Dar nu sunt covrigi?

katty 1

12.01.2017, 19:45

Andra, eu zic ca nu sunt covrigi, acestia ar trebui opariti.

Andra_Constantinescu 1

12.01.2017, 19:50

Nu ma pricep pentru ca nu am facut asa ceva pana acum, eu m-am luat dupa forma.

Rahela Velicu 1

12.01.2017, 19:54

Minunati!

Rocsi 1

12.01.2017, 20:25

Super bune, super pufoase! La noi li se spun colacei!

Lau 1

12.01.2017, 20:59

Buni colăceii mai ales fierbinti

kytz 1

12.01.2017, 21:53

Foarte buni! Colăcei / colaci le spune și la noi!

mirela0911 1

13.01.2017, 08:46

Ce-mi plac!

MotanLaOale 1

13.01.2017, 08:47

dantes 1

13.01.2017, 12:05

Bune!

anca_rm 1

13.01.2017, 12:49

ce frumoase sunt cornurile tale

miki_a 1

13.01.2017, 20:10

Ce poze frumoase , ce colăcei reușiți !

Merisor 1

13.01.2017, 23:01

Ce frumosi si pufosi sunt!

diaconta 1

15.01.2017, 18:09

ce frumos au crescut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornuri branzoase