Costita de porc la cuptor

de sandytza in Porc, 28 Oct 2009 | 10844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr costita de porc
  • 1/4 pahar vin alb
  • 50 ml ulei
  • 1/4 pahar bere
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita miere
  • sare , piper
  • 1/2 lingurita curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de porc la cuptor:

Se sareaza costita pe ambele parti si se pune in tava . Se stropeste cu vinul si berea apoi se pipereaza dupa gust. 

Intr-un pahar se amesteca mustarul cu mierea un pic de sare ,curry si doua linguri de ulei.

Restul uleiului se pune in tava langa costita iar cu amestecul preparat se unge costita . Se baga la cuptor la 180 grade aproximatv o ora , Sau pana vedeti ca intra bine furculita in carne. In tot acest timp cat sta la cuptor se scoate costita de 2-3 ori si se unge cu sosul propriu din tava.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la tava