Cosulete aperitiv, cu file de hering

de RODIMUR in Peste, 30 Noi 2019 | 2571 vizualizari

 

În zilele de post cu dezlegare la pește, putem prepara niște aperitive atractive și gustoase cu doar câteva ingrediente. Un mod frumos și rapid de a pregăti un aperitiv pentru o masă festivă, în post sau în zilele obișnuite, dacă vă place peștele.

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • 200 grame de file de hering
  • 4 frunze de salată
  • 14-15 roșii cherry
  • 14-15 măsline fără sâmburi
  • 1/2 lămâie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete aperitiv, cu file de hering:

Se spală frunzele de salată și se scurg bine de apă.

Se spală roșiile cherry și se feliază lămâia.

Se taie chiflele  și se golesc de miez.

Se feliază fileul de hering.

Se umplu chiflele cu: frunze de salată, felii de hering, roșii, măsline și felii de lămâie.

Coșulețele aperitiv se pot servi imediat, sau după ce stau 15 minute la rece.

TIPS-URI

1

Puteți folosi și altfel de pește.

2

Pentru decor, inițiativa personală este la mare apreciere.

3

Preparați coșulețele aperitiv cu puțin timp înainte de consumare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete aperitiv, cu file de hering" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Panacris 1

07.12.2019, 14:13

RODIMUR 1

07.12.2019, 14:26

Mă bucur mult că-ți plac, Găbytza...! Mulțumesc frumos, pentru apreciere!

RODIMUR 1

07.12.2019, 14:27

Mulțumesc frumos, Cristina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gustari cu pasta de avocado si ton