Cosulete umplute cu salata de boeuf

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2014 | 6530 vizualizari

 

Am postat zilele trecute aceste cosulete umplute cu crema de branza ..................de data aceasta le-am umplut cu salata de boeuf...................tot ce vreau sa va spun si sa impartasesc cu voi este faptul ca aceste cosulete pot fi umplute cu diverse creme,salate dupa placul si imaginatia fiecaruia .
Sunt gustoase dar si aspectoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta proaspete
  • salata de boeuf......vezi reteta aici...... http://mmihalache.blogspot.ro/2014/01/salata-de-boeuf-cu-piept-de-pui.html
  • ulei sau unt topit pentru uns foile
  • frunze de marar pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete umplute cu salata de boeuf:

Desfacem foile de placinta .Luam o foaie pe care o ungem cu ulei sau unt topit.Punem suprapuse,ungand fiecare foaie in parte, 4 foi de placinta.
Taiem patrate de aproximativ 10/10 cm cu care captusim forma de briose.
Se da la cuptor si se tine 2-3 min pana prind o culoare usor maronie.
Lasam sa se raceasca in forma ,apoi le scoatem si le umplem cu salata de boeuf.
Decoram cu frunze de marar  verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete umplute cu salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (33)

Alexandra Burz 1

03.02.2014, 22:11

foarte interesanta prezentare...super idee

kukibella 1

04.02.2014, 14:54

Lavinia 1

05.02.2014, 09:45

ce frumoase sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in aluat