Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel

de nico15 in Vita, 24 Oct 2011 | 4291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati cotlet de vitel
  • 1 cartof dulce
  • 3 fire de sparanghel
  • 50 g de branza de capra
  • 50 g de fistic
  • 4 frunze de spanac proaspete
  • unt,
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • zeama de lamaie,
  • verdeturi  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel:

 

Se ia bucata de cotlet si daca nu este curatata se va curata carnea de pe os sa il facem cat mai interesant de prezentat. Dupa aceea intr-o tigaie fara ulei punem fisticul si il lasam un pic sa se prajeasca, dupa care il punem intr-un prosop si il frecam bine cat sa se ia coaja si sa ramana culoarea verde a fisticului. Dupa aceasta se va rasni sau se va zdrobi la mojar, dupa aceasta operatiune amestecam fisticul cu branza de capra si daca mai trebuie sare adaugam de asemeni adaugam si piper si sigilam bucatile de carne cu frunze de spanac pentru a putea praji cotletele la tigaie sa nu iasa compozitia.

Le prajim cate doua minute pe fiecare parte dupa care le scoatem si le lasam in asteptare. In acest timp punem apa la fiert si adaugam cartoful dulce, il lasam sa fiarba, incercand din cand in cand cu o scobitoare ,cand va fi gata scobitoarea va patrunde foarte usor, mai usor decat la cartofii normali.

In acest timp, punem un cubulet de unt si tragem la tigaie sparanghelul cateva minute.

Cartoful dupa ce este fiert se curata si se va taia in rondele dupa care se va trage la tigaie pe ambele parti cateva secunde.

Facem un pat de legume(morcovi, dovlecei) si dam cuptor cotletele de miel pentru 20-25 de minute.

Dupa care le scoatem si le aranjam ca in imaginile alaturate.

Facem si 3-4 chipsuri de pastarnac, pregatim si un dressing din verdeturi cu ulei de masline si un pic de zeama de lamaie.

 

Pofta Buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu cartofi in sos rosu, la cuptor