Cotlet in crusta de mirodenii

de grasu64 in Porc, 23 Apr 2012 | 4465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 cotlet, de porc, cu os
  • - 1 legatura ceapa verde
  • - 1 legatura usturoi verde
  • - 1/2 plic condimente de porc
  • - 3-4 catei de usturoi
  • - cimbru
  • - oregano
  • - 1/2 legatura marar
  • - 1/2 legatura patrunjel
  • - sare, piper
  • - 1 lingura otet
  • - 4-5 linguri vin rosu sec
  • - o cana de vin pentru pus in tava
  • - 4-5 linguri de ulei de dovleac presat la rece Cardinal
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet in crusta de mirodenii:

Nimic mai simplu...rabdare sa aveti!!!

Spalam carnea si o stergem cu un prosop de hartie. Spalam si taiem marunt ceapa, usturoiul verde si uscat. Intr-un castron amestecam bine toate ingredientele. Cu aceasta compozitie frecam bine cotletul de porc. Punem intr-o punga de plastic cotletul de porc si turnam compozitia de mirodenii peste el. Eu l-am lasat la frigider 24 de ore. (poate sa stea si 3-4 ore)

Dupa ce a stat la frigider il scoatem din punga si il punem intr-un vas termorezistent. Punem peste el toata compozitia de mirodenii din punga in care a fost, avand grija sa fie acoperit uniform. Turnam in tava,nu peste cotlet, cana de vin si o cana de apa. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins in prealabil, pentru 2-3 ore la foc mic. Dupa acest timp scoatem folia de aluminiu, cu grija sa nu va frigeti si mai lasam la cuptor circa 1 ora ( pana se rumeneste bine)

Timpul de pregatire poate varia in functie de cuptor!!! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet in crusta de mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Sim0na 1

24.04.2012, 19:49

Imi place tare cum a iesit... Am salvat reteta!

MIUTA 1

14.05.2012, 16:56

Tare bine arata imi place

kukibella 1

02.06.2012, 19:18

arata super....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor - Reteta unui preparat usor si gustos