Cotlete de porc, pe pat de cartofi

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Ian 2011 | 7876 vizualizari

 

Cum era deja tarziu si nici n-aveam chef de ceva complicat, am aruncat repede la cuptor cativa cartofi si cotlete de porc. Asta ca sa pot sta cu voi aici, mai mult =))=))

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de porc ( atatea erau in punga )
  • 1,5 kg cartofi
  • delikat/ sare
  • piper
  • rozmarin
  • mustar
  • ulei
  • cateva linguri cu untura
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc, pe pat de cartofi:

   Cartofii i-am curatat, spalat si taiat in bucati marisoare. Am presarat sare, delikat si rozmarin, apoi am azvarlit peste ei bucatile de cotlet condimentate, la randul lor, cu delikat, cimbru, rozmarin, piper. Am turnat deasupra un paharel de ulei, apoi am imprastiat si cateva linguri cu untura ( in care preajisem niste carnati... :D )  si alte cateva de mustar clasic. Am finalizat cu felii de usturoi si-am dat la cuptor pentru cca. 50 minute. ( Intai la foc mic, apoi la foc mare, sa se rumeneasca bine carnea ) 

   Cu gogonele murate si-un pahar de vin alb dupa, a fost un pranz delicios :D

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc, pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Ina 1

11.01.2011, 23:09

RuxyRux 1

11.01.2011, 23:15

Cum era sa ratez Inaaa...total delicios! Si cum arataaa

Ina 1

12.01.2011, 08:14

pai eu stiu unde umblai tu, cand am pus eu masa?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftie